Snerttram Rotterdam

Gezellig en toch leerzaam voor het hele gezin!

De Snerttram is een bijzondere verschijning in Rotterdam. De tram ziet eruit alsof ze dwars door een pan erwtensoep is  gereden. Binnenin is de tram aangekleed met lichtjes, plantjes en gordijntjes. U en uw gasten genieten volop van een rondrit door Rotterdam in deze antieke tram. Onze attente catering serveert u een kop hete erwtensoep. Tevens kunt u extra een drankje bestellen. Onderwijl vertelt de gids amusante weetjes, waarvan zelfs de meest doorgewinterde Rotterdammer nog nooit van gehoord heeft.

De rondrit brengt u door heel Rotterdam

De anderhalf uur durende rondrit begint in Crooswijk bij restaurant Brazzo en gaat vervolgens langs historische en moderne bezienswaardigheden in en rond het centrum van Rotterdam, de route gaat verder via het Feyenoord stadion naar historisch Delfshaven en het chique Kralingen. De rit is verrassend en afwisselend. De beste manier om er achter te komen is gewoon een ritje met de Snerttram mee te maken.

De Snerttram heeft ook al tal van "thema" ritten gemaakt. Zo reed er een Oliebollentram, Halloweentram, Culturele tram met wereldsoepen, Love tram (Valentijnsdag), Stamppot tram en een tram met Halal snert voor Burgemeester Aboutaleb, zijn eerste kennismaking als Burgemeester met "zijn" stad Rotterdam.

Maak uw dag compleet met een culinair diner bij Brazzo

Maak van uw ritje Snerttram en dagje uit! De tramrit eindigt bij Brazzo. Wilt u de rit afsluiten met een culinair hoogstandje dan moet u zeker nog even bij Brazzo blijven voor het diner. Ons keukenteam laten u uitgebreid genieten. U wordt verwend door de bijzonder sympathieke bediening met aan het hoofd gastheer/eigenaar Bert Swijnenburg.

De Snerttram/IJsjestram wordt geexploiteerd  door stichting Snerttram, naar idee van Anna Paerel. In 2008 nam zij afstand  van de dagelijkse leiding, maar haar Snerttram rijdt nog elk weekend. Tijdens de maanden mei t/m september neemt de ijsjestram de rondritten van de snerttram over.

START  & FINISH : Brazzo, Boezemstraat 188, 3034 EM Rotterdam
van 22 oktober tot 22 november 2016 zullen de ritten starten op OOSTPLEIN i.v.m. werkzaamheden van de RET.

Reguliere dienstregeling:
Zaterdag : 16.30 uur (bij grote belangstelling extra rit om 14.30 uur)
Zondag 14.30 uur (bij grote belangstelling extra rit om 16.30 uur)
Rondrit van anderhalf uur € 15,00 
Ook hebben wij een speciaal arrangement inclusief diner € 49,50

*Bijvoldoende belangstelling kunnen extra ritten ingezet worden. De ijs/snerttram heeft geen vaste zitplaatsen op naam, aansluiten gewenst. Reserveren voor deze ritten kan via onze webshop. 

Opstapplaats Restauranttram

RESTAURANT TRAM

Op een unieke manier Rotterdam bekijken en genieten van een heerlijk diner, dat is waar de Restaurant Tram voor staat. Ieder weekend rijdt de restaurant tram door Rotterdam.

RESTAURANT TRAM

...

CONTACT GEGEVENS

De restauranttram wordt geexploiteerd door Restaurant Brazzo

Boezemstraat 188
3034 EM Rotterdam
Zuid Holland
Telefoon: 010 - 414 80 79
E-mail: info@restauranttram.nl