Veel Gestelde Vragen

Hieronder vindt u antwoord op de meest gestelde vragen.

Mocht u na het lezen nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier of email naar info@snerttram.nl

Is de SnertTram rolstoel toegankelijk?

Nee, onze trams zijn museumwagens van Stichting Romeo en voldoen niet aan de eisen van deze tijd. De rolstoel mag wel ingeklapt meereizen, echter onze gasten dienen allemaal op een vaste stoel te zitten. 

Heb ik gereserveerde stoelen?

Nee, we hebben geen gereserveerde stoelen aan boord, bij het placeren beginnen we achterin de tram en sluiten aan bij het laatste gezelschap. (Iedereen wil bij zijn gezelschap zitten nl.)

Wachten we op laatkomers?

We kunnen niet wachten op telaatkomer. Naast onze andere gasten hebben we ook nog te maken met de dienstregeling van de RET. die We vragen onze gasten om 5 minuten voor de rit klaar te staan bij Oostplein ter hoogte van nr. 300 (Het Gemaal)

Mag er een hondje mee?

Huisdieren/honden mogen mee mits ze geen overlast veroorzaken, en de overige gasten niet hinderen.

(in het geval van een allergie bij een van onze gasten zullen wij u vragen te verplaatsen naar een ander gedeelte van de tram)

Wat kost een kaartje voor kinderen?

U boekt een zitplaats, ook een kind wat op een zitplaats zit moet betalen. Als het kind op schoot meereist is dit gratis.

Voor baby’s geldt dat ze in een maxi cosy moeten zitten of op schoot en niet in kinder- of wandelwagen (deze dienen opgevouwen mee te reizen)

Wanneer wordt een extra rit ingezet?

Extra ritten kunnen ingezet worden als de reguliere rit is volgeboekt. Ook bestaat de mogelijkheid om een privé rit in te zetten voor bedrijf of feestje. U heeft dan de beschikking over 54 zitplaatsen en heeft zelfs inspraak over mogelijke andere opstapplaats en tijd.

Is er een toilet aan boord?

Nee de Snerttram heeft geen toilet aan boord.
Bij het Oostplein zijn diverse horecagelegenheden in de buurt om vooraf nog een drankje en sanitaire stop te doen.

Bijvoorbeeld Grand Cafe de Dijk, Brasserie Vincent, Nerello, De Kleine Ondeugd, Locus Publicus, Eetcafe de Stoep, Plein Oost, Proeflokaal de Pui of The Slaak Rotterdam. Ga naar de website voor openingstijden.

Is er verwarming aan boord?

Ja, de tram gebruikt de warmte die vrijkomt bij het remmen voor de reguliere verwarming. Ook zijn er extra dekentjes aan boord.

Waar kan ik het beste parkeren?

Parkeren kunt u in Parkeergarage Stadsparkeergarage Oude Haven (400MTR) of Kipstraat (M).- reserveer voor korting.
 
In de omgeving kan er ook op straat worden geparkeerd, hier is het tot 18:00uur betaald parkeren.

Winkelwagen